23 december 2018

Nya basplagg

Jag har länge varit i behov av att skaffa lite nya basplagg men det blir liksom aldrig av att köpa. Redan i somras hade jag planer på att köpa lite nya t-skjortor och toppar eftersom värmen fick mig att inse att det var riktigt dåligt om speciellt toppar i mitt klädskåp.

Förra helgen då vi var till Itis passade vi på att gå i lite butiker, och i New Yorker hittade jag äntligen lite basplagg jag gillade, så jag köpte.

Det stod att det var tre toppar för 3,95€. Jag såg att den enda hade en realapp på sig och bara skulle kosta 1,99€, men tänkte att t-skjotan kanske räknades till dealen istället eftersom det var samma 3 för 9,95€ ovanför den. Annars kostade plaggen runt 3,99€/styck.


Då jag betalade blev jag lite förbryllad över att det blev att kosta bara 8,97€. Hur jag än försökte räkna visste jag inte hur det kunde bli slutsumman. Det borde ju varit mer?

Jag tog en titt på kvittot, och det visade sig att alla topparna varit på rea. Två av dom kostade 1,99€ styck, och en bara 1€! Endast t-skjortan var fullpris, alltså 3,99€. Vanligen då jag handlar och jag räknat fel brukar det bli att kosta mer, men den här gången var det mycket, mycket mindre än jag trott! Bra att det är den vägen ibland också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar