15 december 2018

Netflixguldkorn

Idag tänkte jag dela med mig av några Netflix-favoriter då det kommer till serier!

Churchill's Secret Agents: The New Recruits - Det här är en spännande blandning mellan historiedokumentär och realityserie. Det är 14 alldeles vanliga personer med olika bakgrund som under några veckor går igenom samma träning och urvalsprocess som de som ville bli en del av Storbritanniens Special Operations Executive under andra världskriget. En hel del intressant historia och info strös in överallt. En så himla intressant serie! 

Jack Whitehall: Travels with My Father - I den här serien reser Jack, som är en av mina favoritkomiker, runt med sin pappa. I första säsongen rör dom sig i Asien eftersom Jack aldrig fick något mellanår för backpacking, och nu vill han uppleva det, och i andra säsongen är det Europa som gäller. Pappan har aldrig varit väldigt intresserad av att resa och vill helst bara att allt ska vara som hemma i England, men Jack drar med honom på alla möjliga konstiga saker. Bör kanske nämnas att de är ganska posh, och det gör det hela så underbart roligt. 

Nailed It! - En lite annorlunda bakverksshow. Personer som inte riktigt brukar lyckas då de bakar ska återskapa fantastiskt vackra bakverk på en ganska kort tid. Det resulterar såklart i en hel massa mycket underliga och lite tveksamma skapelser. Väldigt underhållande och lättsam serie. Det finns dessutom en Nailed It! Holiday! som precis kommit ut nu inför jul.

Ali Wong: Baby Cobra och Ali Wong: Hard Knock Wife - Det här är två stand up-shower med den fantastiska komikern Ali Wong. Första är från då hon väntade sitt första barn, och den andra från då hon väntade sitt andra barn. Hon skämtar rakt och ärligt kring att vara gravid, barn, äktenskap och sin vardag och sitt liv. Värda att titta på om man vill se bra stand up eller letar efter en riktigt bra kvinnlig stand up-komiker!

Haters Back Off! - Okay, jag vet, den här serien kräver nog en lite speciell humor, för den är konstig. Känner man till karaktären Miranda Sings kommer den här serien troligen kännas lite mindre underlig, men också fast man inte gör det så är serien värd en chans! Den är konstig på ungefär alla sätt möjliga, men det är bra skådisar och innehåller en del improvisation.

Champions - Den här serien handlar om Vince, som äger ett gym, som bor tillsammans med sin bror i New York. En dag dyker hans high school fling upp tillsammans med deras 15-åriga son som Vince aldrig fått träffa förut. Sonen ska börja på en dramaskola i New York och behöver någonstans att bo.


Har du tips på bra serier på Netflix? Dela gärna med er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar