Om mig & KontaktVälkommen till mitt lilla hörn av internet!


Jag är en finlandssvensk född 1991 som är född och uppvuxen på Kimitoön. Jag bodde i Mariehamn 2007-2010 eftersom jag valde att gå gymnasiet på Åland (tog studenten 2010). 2011-2014 bodde jag i Bournemouth, England, eftersom jag studerade vid Bournemouth University. Jag har en BA i Multimedia Journalism därifrån, men jobbar inte som journalist, och vill inte heller göra det (i alla fall inte just nu).

Nuförtiden bor jag i Helsingfors med min man Per och vår dvärgtax Alma. Per och jag har känt varandra sedan 2003. Vi blev ett par 2009 och gifte oss 2017.

Jag har haft mitt eget företag sedan 2015. Det jag jobbar med är främst att hjälpa lite olika företag med lite olika smågrejer och skriver olika typer av texter.

Jag gillar att fota, också fast jag inte är speciellt bra på det, men jag gillar att dokumentera mitt liv och spara minnen genom bild och video. Därför finns det mycket foton här på bloggen, och också en del videoklipp.

Jag har bloggat på lite olika ställen och haft olika bloggar sedan 2006. Just den här bloggen har jag haft sedan 1 januari 2011.

Kontakta mig

Du får gärna kontakta mig om det är något du undrar över!
sandrasdream[at]gmail[punkt]com