19 december 2018

9 år tillsammans!

Idag är det 9 år sen Per och jag blev tillsammans!

Vi valde att fira det här redan i lördags och åkte iväg till Itis för att testa Vapiano som precis öppnat där. Vi har varit till den inne i stan några gånger, men kände att vi nu ville testa den nya. Dessutom är det så mycket lättare och billigare att parkera där. Just då vi kom dit var förstås typ alla parkeringsplatser fulla och vi fick köra runt ett tag för att hitta plats. Men vanligen är det i alla fall lättare med parkering där!


Per valde lasagne, och dit var det ingen kö så han fick mat rätt fort.


Jag ville ha en pasta med svamp och kött. Kön vi valde för pasta så visade sig vara den låååångsammaste någonsin! Hon som gjorde portionerna där var ny, och det tog två evigheter ungefär. Förståeligt då man lär sig något nytt, men vi var så hungriga så det kändes som minst tre timmar! Men det var nog kanske bara typ en halvtimme, inklusive köandet. Ändå rätt länge jämfört med de andra köerna.


Tyvärr var vi inte så imponerade av maten. Vanligen köper vi pizza från Vapiano, och den är SÅ god. Men pastan var ganska smaklös, tyvärr. Kanske den är bättre inne i stan? Då vi åt på Taco Bell i Itis för ett tag sen blev vi också besvikna, så därför tänker jag att det kan vara värt att smaka på Vapianos pasta inne i centrum också innan vi helt dissar den.

Efter maten gick vi i lite butiker, men det blev bara några snabba rundor eftersom det var rätt mycket folk och både parkeringsletandet och tiden det tog att få maten tagit så mycket tid, och vi ville inte behöva lämna Alma hemma ensam allt för länge i och med att hon inte är supervan vid det.


Vi avslutade med varsin glass från Spice Ice innan vi åkte tillbaka hemåt. Resten av helgen gick mest åt till jobb för min del, så idag får det bli en lugn kväll tillsammans framför tvn för att fira våra 9 år tillsammans. Något som verkligen behövs i all decemberstress!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar