11 december 2018

Mantan joulumarkkinat och Esplanadparken 2018

Under självständighetsdagen bestämde vi oss för att åka in till stan och gå på några julmarknader. Vi bestämde oss parkera en bit ifrån där vi tänkte börja i och med att vi visste att det skulle vara demonstrationer och mycket folk i farten senare.

Vårt val av dag visade sig ändå vara rätt bra, för det var förvånansvärt lite folk på marknaderna och i Esplanadparken. Nog en hel del ändå, men vi är vana att få trängas mycket, mycket mer.


Vi hade tänkt lämna Alma hemma så vi kunde gå igenom marknaderna snabbt och inte skulle behöva bära henne. Men Alma var inte alls på bra humör så det slutade med att hon fick komma med i alla fall. Hon hade en massa energi och sprang på med full fart större delen av rundan, så det var nog bara bra att hon fick komma med ut och springa lite. I och för sig har hon alltid full fart på då hon är med till centrum.

Vi började med att gå genom Esplanadparken och titta på julbelysningen där. När vi var där förra året var det så smockfullt med folk att det var svårt att få några bilder utan massor med människor.




Den första julmarknaden var den lilla söta marknaden vid Havis Amanda, Mantan joulumarkkinat.



Det blev en snabb runda där. Det var dessutom en väldigt liten marknad.

Den finns vid Havis Amanda fram till och med 9.1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar