Min graduationklänning

Jag berättade ju att jag ääääntligen hittade en graduationklänning då vi var till Poole för ett tag sen. Idag tänkte jag visa hur den ser ut! Det här är dessutom klänningen jag prövade redan veckan innan och som jag gillade med inte visste om var helt rätt. Efter det letade jag länge och i massor av butiker och online, men det slutade ändå med att jag gick till den ASDA som finns i Poole då vi var där, och köpte klänningen trots att jag fortfarande inte kände mig helt säker. Och såhär i efterhand är jag nog ändå nöjd med valet. Jag älskade verkligen den då jag prövade den första gången, så det känns som om det kommer att bli använd också efter min graduation.

Jag hade en budget på ungefär inga pengar alls att köpa en klänning för. Så jag bestämde att jag kunde lägga ut max £30. Så jag var ganska glad då jag hittade en i ASDA, för den här kostade bara £16. Jag hade dessutom ingen aning om vilken typs klänning jag letade efter, för vi har inte fått några anvisningar alls. Känns som om det är lite som med studenten, alla vet i princip vad man ska ha på sig för sorts kläder så man vår inga anvisningar om det. Efter lite googlade kom jag fram till att det var smart clothes, alltså något i stil med vad man kan ha på sig på kontoret/jobbet här. Man ska helt enkelt se "representabel" och "decent" ut, och det får inte vara för kort eller urringat eller något sånt. Jag bestämde mig också för att jag ville ha något i en mörk färg. Helst svart eller mörkblått så det går ihop med det blåa och gula i gownen.

Egentligen ville jag ha en med "slätt" tyg och inte "randigt" som det här, och jag ville inte ha något genomskinligt på den. Men jag bara älskade den här klänningen och hur den sitter.

Det visade sig vara lite svårt att ta ett bra foto på den.
2 kommentarer: