13 november 2014

Nya planer!

Efter att ha pratat lite igår har vi kommit fram till att vi kommer att ändra våra efter England-planer nästan helt. Också fast vi väldigt gärna skulle följa våra originalplaner så har våra nya planer gjort att vi båda känner oss lite gladare och känner en viss lättnad. Och vad är bättre än det? Efter att vi hade pratat om det hela och bestämt oss för att vi skulle ändra planerna var jag så exalterad och ivrig så jag knappt kunde sova, så jag har sovit kanske fyra timmar, väldigt uppdelat, mellan 12 inatt och 10 imorse. Vill packa ner alla våra saker och flytta NU!

Jag har också kommit ett steg vidare med mitt lilla projekt, och det börjar kännas verkligare! Eftersom vi ändrat på våra planer betyder det också att mitt projekt kan bli större fortare än planerat, något jag också är väldigt glad och ivrig över!!

Jag vet att sådana här inlägg då personer skriver A men inte B är såååå jobbiga att läsa, men jag måste dela med mig av min iver någonstans! Och jag lovar att berätta allt i december! Både om de gamla planerna vi hade, lite mer om varför vi ändrade oss, vad de nya planerna är, och om mitt projekt. Efter det kommer det troligen komma så mycket inlägg om det att ni blir helt trötta på allt relaterat till det. ;) Så håll ut lite till, och hata mig inte allt för mycket för att jag skriver sådana här inlägg !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar