Guy Fawkes Night/Bonfire Night 2014 #2

Till andra fyrverkerishowen spelades...engelsk krigsrelaterad musik/marschmusik? Huvudfärgen för fyrverkerierna var dessutom rött, så det var tydligt att den showen var för Remembrance Day.


Det var som sagt "lite" lerigt och blött.

Efter den andra showen passade vi på att gå in i hallen som finns där för att titta vad som hände där. Bland annat fanns det go karting för barn.

Och något gymnastteam hade uppvisningar. Så sjukt duktiga!


Vi tittade också på lite taekwondo. De var också så himla duktiga! Och deras yngsta deltagare (hon till vänster där med gult bälte) var ju bara för söt.


Sen började sista fyrverkeriuppvisningen. Vet inte riktigt vad musiktemat var då, men de spelade bland annat Queen.
Vi drog oss längre och länge bort under uppvisningen för att hinna innan alla andra till bussarna. De blir sjuka köer och man kan få vänta länge på en buss man faktiskt ryms på om man inte har en strategi. Så vi såg slutet av uppvisningen från parkeringen utanför området.Sen sprang vi till bussen. Väl där tyckte vi att det nog var bättre att gå över vägen och hoppa på bussen vid sjukhuset istället, för av någon anledning tänker aldrig någon annan på det. Så då vi steg på bussen var vi ensamma där, men på följande hållplats blev bussen helt smockad. Hemma var vi runt 22 tror jag eftersom bussen blev ganska sen på grund av mängden människor.

Jag borstade håret ordentligt innan vi for, men väl hemma igen såg jag ut lite som ett troll i håret. Det var en enda gigantisk knut! Jobbigt...

Vi passade på att köpa lokala dagstidningen då vi var vid Littledown Centre, för man fick te, en kitkat (som inte är med på bilden), en reflexnyckelring, en penna och ett par lysande "glasögon" på köpet. Såklart man köper då liksom. ;) Dessutom kostade det bara 85 pence (så man betalade enbart för tidningen).

Universums snyggaste brillor som man fick på köpet. Jag gissade på att vi skulle få ett par röda (Per gissade lila), och jag hade rätt!

2 kommentarer:

  1. Svar: Hej kiva att du forska lite om prisskillnaderna där också! Det är faktiskt ganska intressant... många gånger! :)

    SvaraRadera
  2. Aaaw, blir lite nostalgisk när jag ser på taekwondo-bilderna! Längtar lite tillbaka till min karatetid ^^

    Svar: Ska försöka hållas :D Kul att det är nån som läser min blogg :D wihii!

    SvaraRadera