Bournemouth Oceanarium (The Bournemouth Aquarium) #1

I tisdags då Per var ledig passade vi på att åka in till stan en sväng. Vädret var så himla fint under förmiddagen så det kändes som om vi absolut behövde göra något, men då UPS äntligen hade varit och hämtat paketen runt klockan tre så var vädret lite mindre fint. Det hade hunnit bli molnigt och var ganska mörkt. Men vi åkte iväg i alla fall!

Vi började med att köpa frozen yoghurt från Shakeaway. Sist vi tänkte pröva den var deras maskin sönder. Det var i somras något tag tror jag, men vi har inte kommit oss för att gå dit sen dess. Det var helt god glass, men vi fick vänta väldigt länge på den.

Största orsaken till att vi åkte till stan var för att besöka Oceanariumet. Vi var dit 2011 och har tänkt att vi nog måste dit igen innan vi flyttar härifrån. Sen sist har de bland annat fått fler uttrar (vi tänkte fara dit då de var ungar, men det blev aldrig av) och en krokodil.


Utterfamiljen var nog våra favoriter! Vi tittade på dem ganska länge. Huuuur söta som helst. En av dem lekte med en sten ganska mycket medan vi tittade på dem. Söööööötiisaaaar!


Eftersom det hade hunnit bli molnigt och var påväg att mörkna var ljuset just här inte alls så fint just den här dagen. Taket såg mest bara ut som ett vitt tak, fast det är genomskinligt. :(1 kommentar:

  1. Alltså jag älskar verkligen uttrarna, de är så himla söta!

    SvaraRadera