08 september 2014

Produkter jag vill ha

Idag har jag plockat ihop en liten lista med produkter jag gärna vill ha just nu, eller som jag gärna vill pröva snart. Det blev en hel del Soap & Glory eftersom jag ganska nyligen upptäckt deras skincare och fått ett väldigt bra första intryck.
Har du testat någon av produkterna, eller finns någon av dem på din önskelista?

2 kommentarer:

  1. Köpte ju faktiskt just ögonkrämen som är högst upp på listan när vi var i England, och jag tycker verkligen den gjort skillnad! Ögonområdet är mindre torrt och tycker faktiskt inte jag har lika mörka cirklar under ögonen längre :D Scrub Your Nose In It har jag använt i något år nu och den är också jättebra, men ser ut som om förpackningen ändrat lite :)
    No Clogs Allowed och Dr Spot ser intressanta ut också!

    SvaraRadera
  2. Svar: Taaack!! Halsonten var över idag när jag vaknade som tur är, kändes riktigt hemskt igår :S stackars dig som hade det i en vecka!
    När jag vaknade hade jag sen igen en ordentlig huvudvärk så jag åt en macka och drack te för att få i mig nått sen en huvudvärkstablett och tillbaka i säng, Sen när jag vaknade igen så kändes det mycket bättre och det har inte blivit värre under dagen. Så håller tummarna på att det försvinner!

    SvaraRadera