22 september 2014

Jag skulle bara kolla priset på Berocca...

Jag går ganska ofta in på Boots hemsida för att kolla upp om de har en produkt jag är ute efter, för att läsa om produkter om det är något jag undrar över, för att kolla priser, och ibland bara för att surfa runt lite och möjligen hitta något nytt och spännande som jag (absolut inte) behöver. Under kvällen förra måndagen skulle jag kolla upp priset på Berocca. Jag äter inte vitaminer i pillerformat hela tiden, men några gånger under året då jag känner att kroppen kan behöva en extra vitaminkick brukar jag köpa och gå på en "vitaminkur". Ibland är det en bunt med burkar med olika vitaminer i varje, men de senaste 3-4 gångerna har det varit Berocca Boost eftersom jag känt att jag behövt den extra energin på grund av uni. Då jag klickade runt på Boots Berocca-avdelning fick jag syn på vanlig Berocca med mangosmak som jag inte fått ögonen på förut, och bestämde att jag skulle pröva den. 

Såklart var ju den på erbjudande, och det var 3 för 2 på en väldigt underlig blandning av grejer. Det slutade ju såklart med att jag klickade runt lite till och hittade den Tangle Teezern jag tittat lite på. Och det ledde till att jag beställde online istället för att gå till butiken och BARA köpa Berocca. Och då det ju var 3 för 2 behövde jag ju hitta en till produkt som hörde dit. Jag letade läääänge, och hittade till sist en ansiktsmask som verkade intressant. Jag klickade mig vidare för att betala, och där fick jag veta att om jag köpte grejer för strax under £3 till så kunde jag gratis hämta ut paketet från närmsta butik, och alltså inte behöva betala porto. Såååååå det fick bli tre påsar handtvål, för vårt handtvålslager är slut. 

Jag har aldrig varit ett fan av Tangle Teezer, för jag klarar verkligen inte av att borsta håret med något som man håller i som den vanliga modellen av dem. Jag BEHÖVER det där skaftet där! Jag tycker det är otroligt obekvämt och på de flesta sätt jobbigt annars. Det har vart en av (och den största) orsaken av att jag varit helt ointresserad av den här produkten. Men i somras pratade jag och mamma om den, och jag kände att jag kanske kunde ge den en chans. Jag hittade en modell som är tänkt att man ska ha i duschen, men den är större och såg ut att vara bekvämare att hålla i. Det är dessutom den version jag sett som är närmast en men skaft.

Hittills kan jag inte säga att jag är helt såld. Visst reder den ut knutarna bättre än en vanlig borste, men min detangle spray gör typ det lika lätt. Den är bekvämare att hålla i än dom där mindre, men den är inte alls lika bekväm som en borste med skaft. Och det gör fortfarande lite ont att borsta ut knutar, också fast det inte gör lika ont som med en vanlig borset. Det är helt enkelt en produkt som jag känner lite meeh.. rycka-på-axlarna-kind-of-thing. Skulle jag få en som ser mer ut som en vanlig borste så skulle jag gilla den mycket mer eftersom de modeller jag sett är så obekväma att använda. Jag känner ändå tyvärr inte att den är värd hypen. Det är inget fel på den, och den gör som sagt det lättare att reda ut knutar och allt sånt, men för mig var det inte en magisk produkt heller. Men vi får se, jag kanske ändrar åsikt efter att ha använt den ett tag. :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar