01 september 2014

Bournemouth Air Festival, Night Air, fredag #1

Årets Air Festival är över, och det betyder såklart en hel drös av foton den här veckan. Hehe.

Vi började på fredagen med Night Air, så att vi inte skulle behöva vara där hur länge som helst under lördagen. Vädret på fredagen var inte det bästa. Det var väldigt molnigt, och det blåste så hårt att fyra-fem av planen som skulle flyga under dagen var inställda, och många av de som flög hade en display med mindre konster och sånt, och flög mer vanligt, eftersom vädret inte tillät allt för mycket konster. Resorna ut till en av militärbåtarna ställdes också in (och lokaltidningens fotograf blev fast där ute).


Red Arrows hör till mina absoluta favoriter, och de bestämde sig för att flyga förbi en snabbis innan Night Air började. Något som inte alls var planerat, för kommentatorerna (som är där för att berätta lite om flygplanen, vilka plan som är påväg, och berättar vart man ska titta) hann inte säga något innan de hade susat förbi.




Vädret gjorde så deras färgade rök hängde kvar i luften VÄLDIGT länge. Det brukar den inte göra. Roligt såg det ut i alla fall!


Sen började Night Air!



Ett kort ögonblick hann vi till och med se blå himmel innan molnen dök upp igen (det var flera lager moln...), och sen gick solen ner.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar