13 december 2019

Min nya bullet journal: Archer & Olive A5 Rose Gold Dot Grid Notebook

Jag skaffade först en Nuuna, och var supernöjd med hur den såg ut, storlek, antal sidor, och så vidare. Men då jag började fixa i ordning den märkte jag att nästan varenda penna syntes igenom massor! Så mycket att jag totalt tappade all motivation att hålla på med den. 

Mima berättade sen att hon hade köpt en Archer & Olive, och att de sidorna var hur bra som helst. Jag hade tänkt hålla mig till min Nuuna, men det slutade ändå med att jag till slut klickade hem en Archer & Olive. Jag valde den mörkröda med guld. Och jag är SÅ glad att jag valde att göra det. Jag blev omedelbart förälskad i den då jag började fixa i den!



Den har 0,5 cm mellan punkterna, precis som i min Lemome som jag har använt under 2019. Men i den här är sidorna kritvita istället för lite gulaktiga. Jag föredrar kritvita sidor, så jag är superglad! Punkterna är också lite svagare grå, vilket jag också tycker väldigt mycket om.

Sidorna är 160 gsm, till skillnad från Lemomes 120 gsm. Hittills har inget synts igenom det minsta, och det gör mig så ofattbart glad! Hur kan en sådan grej göra mig så himla lycklig? 


Den är just lite, lite mindre än Lemomen, men det är inget jag märkt av eller som stört.


Tydligen finns Arhcer & Olive också med 192 sidor. Och så finns de i storlek B5 (lite större än A5). Tyvärr finns inte de två kombinerade, för det skulle vara den PERFEKTA bullet journalen, enligt mig! 

Den här har bara 160 sidor, vilket jag tycker är lite för få. Jag skulle vilja ha typ 10 till. Det har gjort att jag fått räkna och fundera många gånger om hur jag ska få allt att passa. Jag vill nämligen ha hela året i en och samma bok. I och med att den här har lite färre sidor än jag skulle vilja ha har jag fått lämna bort lite av börjansidorna jag annars skulle valt att ha med. Men det spelar ingen roll, jag får med det viktigaste i alla fall! Men för 2021 tror jag att jag ska försöka få tag på en med 192 sidor istället.


Har du en bullet journal för 2020? Vilken använder du i så fall?

2 kommentarer:

  1. Yes! Härligt att du är så nöjd! Jag har inte gjort något i min bujo ännu. Är lite tudelad till hur jag skall göra. Skall jag ha den som vardagskalender? Men det kan hända atr ja fyller i så mycket privat i den o så är jag rädd att tappa den sen... Skulle vilja köpa en simpel kalender till att ha jobbturer i å sånt. Har nog aldrig tappat en kalender tidigare så vet int varför ja e så nojig...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår helt, man vill ju inte av misstag ens tappa den då man skriver så mycket personligt och viktigt, och så är det ju lite ens egna personliga lilla kreativa verk!

      Radera