20 december 2019

Lyckad shopping

Som jag nämnde igår var vi ju till Staples för att kolla deras slutförsäljning. Jag gillade Staples jättemycket då vi bodde i England och vi var dit flera gånger. Men i Finland har jag faktiskt aldrig varit, mest för att de har lite svåra öppettider (kanske för att de främst riktar sig till företag, ännu mer än i England). Men då Per meddelade att en av butikerna skulle stänga och de hade väldiga rabatter, och vi dessutom hade möjlighet att åka dit så blev jag genast eld och lågor.

Igår åkte vi alltså dit, och mer eller mindre allt var -50%! Jag är ju en sådan där person som ääääälskar papper och pennor och allt sånt där. Där vi hittade parkeringsplats fick man bara stå i 30 minuter, och jag sa att vi absolut skulle vara klara på den tiden. Men det blev lite på gränsen.


Vi var de enda kunderna i butiken, och det var rätt tomt på hyllorna. Men vi hittade ändå en massa saker vi ville ha eller behövde. 

Hushållspapper (en säck för bara drygt 7€!!), en sladd till vår printer (hittills har vi fått använda en annan som inte alls hör dit, och sen då den behövs på sitt riktiga ställe får man igen flytta, och det är bara jobbigt), två sorters kuvert som jag letat efter för att jag försöker bestämma mig för vilken sort jag vill använda, limtejp på sådan där smart rulle (som jag velat testa hur länge som helst), en ny Pigma Micron-penna i storlek 03, en Fiskars pysselkniv (heter dom ens så? Men en sådan där liten kniv för då man pysslar. Har länge velat ha en sån), en fyrapack med calligraphy markers i en modell som jag aldrig testat förut men länge velat pröva (helt andra än dom jag vet hur man använder), tuscher för att skriva på krittavlor, fönster, glas och speglar med, en ny linjal, ett laptopstöd som jag behövt ett tag, och så ett fotstöd som jag också verkligen, verkligen behövt, men har inte lyckats hitta något jag gillat till ett bra pris. 

Hela den shoppingen gick på ynkliga 44€! 


Idag är sista dagen de har öppet, och där skulle allvarligt finnas hur mycket som helst till som jag kunde tänka mig att köpa. Men jag tror att det här får räcka..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar