01 januari 2021

Bloggen fyller 10 år!

Idag blir den här bloggen 10 år!

Jag har haft diverse olika bloggar sen jag var 15, tror jag, så i omkring 15 år. Så den här har ändå hängt med väldigt stor del av tiden jag har bloggat. 

Ännu har jag inga planer på att lägga ner. Jag gillar att samla grejer på ett och samma ställe, främst för min egen skull. Såklart är det ju mer begränsat vad jag delar med mig av jämfört med om jag hade skrivit ner det i till exempel en dagbok, men jag har så sällan tid och ork att sätta mig ner och skriva. Och så ger det chansen för vänner och bekanta att också lite följa mitt/vårt liv. 

Jag hör dessutom till de som tycker att bloggar är betydligt mer intressanta och givande att följa jämfört med diverse sociala medier. Visst, jag älskar att scrolla genom Instagram, men jag föredrar att läsa lite längre grejer. Dessutom upplever jag att många kanske är lite mer ärliga på sina bloggar, jämfört med till exempel Instagram där allt så ofta behöver se så perfekt och fint ut.

Föredrar du bloggar eller sociala medier? Gillar du ännu att läsa bloggar?

1 kommentar:

  1. Jag gillar att läsa bloggar men det känns som att det är bara vi två som gillar det! 🙈😅 Grattis på födelsedagen, bloggen!

    SvaraRadera