04 januari 2021

Nyåret

Jag brukar väl oftast skriva ett kort inlägg om nyåret. Så var nog planen i år också, men det hände ganska lite. 

Jag hade min efterkontroll efter förlossningen, så absolut ett lite annorlunda nyår. Jag åkte iväg själv, första gången jag varit någonstans själv på närmare ett år! Sjukt längesen jag åkt kollektivt också, och ännu längre sen jag åkt metro eftersom vi inte bott i närheten av metrolinjen på ett tag.

Det var väldigt tomt på folk överallt, vilket var skönt. Det är ju definitivt en tid jag extra lite känner för att trängas med andra människor.


Dagen var ganska grå och trist. Men jag fick ändå lite energi av att få vara själv en stund, och göra något utanför hemmet ensam. Besöket gick bra och snabbt. Allt verkade vara i sin ordning, vilket jag väl nog också antagit eftersom jag inte har haft några som helst problem. Eller i alla fall inget avvikande.


I övrigt blev det en väldigt lugn dag. Vi åt hemgjord pizza till middag. Och sen tog ledsen bebis över en stor del av kvällen, tyvärr. Vilket resulterade i ganska abrupt slut på dagen då han äntligen somnade, för då var vi också väldigt redo att gå och lägga oss. Men till efter midnatt var vi ändå vakna.

2021 ser ju kanske inte ut att bli väldigt mycket bättre än 2020, om man ser på världsläget i stort. Men jag hoppas ju på att det ska börja ljusna snart. 

Hur var ditt nyår?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar