08 maj 2020

Vecka 16 (29.4-5.5)

Efter det här borde det nu bara komma upp ett sånt här inlägg i veckan! För nu har jag hunnit ikapp.

Hur jag mått under vecka 16 + tankar

Jag fortsatte må illa. Det känns mer och mer jobbigt i och med att jag har en del energi och gärna skulle göra något, men samtidigt kan jag knappt ta mig upp från soffan för att jag mår så otroligt dåligt de flesta dagarna.

I matväg fortsatte jag äta potatismos och pepparsås till middag, för det var typ det enda som sjönk någorlunda lätt. Mot slutet av veckan började jag lägga till kokade konserverade hela champinjoner, något jag alltid tyckt om men som jag inte äter så ofta och som jag nu kände att skulle vara extra gott. Känner glädje för varje ny sak jag klarar av att äta!

Jag åt också gul kiwi, en annan favorit jag inte velat ha på länge. Och jag fick äntligen färska jordgubbar som jag velat ha i flera veckor!



Långsamt, långsamt kommer aptiten tillbaka lite, men ofta sätter illamåendet stopp för det jag vill äta. Mitt huvud vill desperat ha något, men sen visar det sig ändå vara omöjligt att äta eftersom jag antingen börjar må ännu sämre av det, eller så känns det som om det kommer vända och komma upp tillbaka då jag försöker svälja.

Magbild

Fotad 15+0.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar