03 maj 2020

Vecka 11 (25-31.3)

Hur jag mått under vecka 11 + tankar

9+5 klarade jag av att sitta upp i sängen hela dagen, och jag orkade till och med använda datorn. Men efter några timmar började jag känna mig otroligt trött, som om jag inte sovit på flera dagar. Jag har inte märkt av tröttheten så mycket tidigare, i och med att jag mest legat ner och dessutom försökt ta tupplurer under dagen för att ens en liten stund inte känna av illamåendet.

Jag hade fortfarande inte någon ordentlig aptit, men jag hade lite, lite lättare att få i mig ätbart. Illamåendet hade inte heller gått över, men det var mycket, mycket bättre än tidigare.

Den här veckan var vi också till labbet och jag var med om mitt livs första blodprov. Det är något jag har en otrolig fobi för, men det gick bra och kändes inte så mycket som jag hade trott. Däremot fick jag ett rejält blåmärke som höll i sig i tre veckor!


Magbild

Jag börjar sådär försiktigt märka att där finns en mage. Jag kan inte dra in magen lika mycket längre, och den känns mer då jag försöker sova i vissa ställningar. Men jag vet inte om någon annan skulle reagera på den, i och med att jag inte direkt hade en platt mage förut.

Fotat 9+4.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar