15 maj 2020

Skötväskan vi valt

Förra helgen letade jag lite halvhjärtat efter en skötväska. Jag har tittat på såna i många omgångar förut, men jag har otroligt svårt att hitta någon jag tycker om och som säljs till ett rimligt pris. Jag förstår inte riktigt varför mer eller mindre alla skötväskor kostar multum? Hittills har jag mest känt att grejer som är riktade till föräldrar eller är för små barn ofta är BETYDLIGT dyrare än det skulle behöva vara. Lite som med bröllopsgrejer. Som om det att bröllop nämns gör att det kan kosta 3 gånger så mycket som om saken ska till något annat, fast det är exakt samma produkt.

Kraven jag (vi) haft är att det är en väska vi båda gillar, alltså inte något i handväskstil eller typiskt "kvinnligt" som det känns som många är. Den ska gärna ha ryggsäcksremmar så man inte måste ha den bara över axeln. Den ska inte heller vara för stor eller för liten. Att det skulle vara just en skötväska var inte heller ett krav, utan vi övervägde att bara skaffa en vettig vanlig ryggsäck eftersom det kändes både billigare och som något som bättre skulle passa in på kraven.

I mitt letande klickade jag in mig på Vaunula, och råkade hitta typ exakt det jag letade efter! Både Per och jag gillade den, och den kostade inte mer än 40€, så jag beställde en! Idag kom paketet, och väskan är i verkligheten också precis vad vi ville ha! Märket är Bybyono och modellen är Oslo Style.



Med väskan kom också ett skötunderlägg.


Jag beställde också en bitring man kan frysa. Jag vet att den inte behövs på ett tag, men då jag tittade igenom hemsidan kände jag att jag kunde köpa NÅT till eftersom jag ändå behövde betala porto (ni vet det där typiska, man blir petig genast man måste betala porto), och det här råkade vara en av de billigare grejerna jag kände att ändå kommer komma till nytta någon gång.

På grund av lite förvirring och missförstånd fick vi också gratis med två stycken jättefina muslinfiltar.


Det var en del mystiska vändningar och förvirringar med den här beställningen, men deras kundservice var supersnabb på att svara och fixa och berätta, och dom var jättetrevliga!

1 kommentar:

  1. Alltså den där väskan är ju snygg o stilren. Kunde ha en sån i min vardag också. :D

    SvaraRadera