17 januari 2020

Tillbakablick 2019: Juli-September



Juli började med att vi firade vår andra bröllopsdag. Per påbörjade del två av sin semester, och han åkte till Nagu och jag till Kimito och var där en dryg vecka. Jag bloggade knappt alls den här månaden, och tog väldigt lite foton. Det var skönt att bara få vara, och umgås med familjen och Per. Varje dag kändes lite lättare, också fast det kunde komma en riktigt dålig dag då och då. Precis som juni var juli en månad jag inte minns så mycket från, men jag tror inte jag gjorde så mycket mer än fortsatte bearbeta, sörja och försöka bli lite mera hel igen.


I augusti tog vi en närmare 10 kilometer lång promenad då vädret äntligen började svalna. Semestrarna var slut och vardagen började igen. Vi hämtade också vår nya bil, den vi velat ha ganska länge och som nu var på erbjudande. Vi var också till Borgbacken en sväng, i och med att vi fått gratisbiljetter tidigare under året. En helg var Alma och jag ensamma hemma då Per var till Nagu på kräftskiva. Efter att ha mått lite bättre kände jag mig lite svajig i måendet igen, troligen för att plötsligt behöva vara ensam på dagarna igen och jag hann tänka så mycket mer. Juni och juli hade jag knappt alls behövt vara själv, och det hade hjälpt. Såhär i efterhand kan jag tycka det är skönt att det tog såhär länge innan jag behövde vara ensam.


September började soligt, men gick sedan över till regn och mörker. Det hade en väldigt negativ inverkan på mitt humör, och jag kände mig ganska nere. Både Per och jag blev förkylda. Vi hjälpte till på en tävling och fick åka omkring i Helsingfors till lite olika ställen. Alma var förstås med. Det var International Grand Market och jag fick min fish & chips-portion och var väldigt nöjd. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar