14 januari 2020

Helgen

Jag har tänkt att jag igen en gång ska försöka bli bättre på att skriva lite mer om min vardag. Det är sånt jag vet att jag nästan helst läser om på folks bloggar, och det är sånt jag vet att jag gillar att gå tillbaka och läsa om i min egen blogg.

Den här helgen började vi med att plocka bort juldekorationerna. Jag brukar vilja ha dem uppe fram till tjugondag knut, som ju var igår, men det kändes som om det passade bra att plocka bort allt i lördags. Det blev såklart mörkare och dystrare inne, men samtidigt fick vi mer plats då julgranen inte var framme längre.

Efter det spelade vi in veckans poddavsnitt (kommer som vanligt  upp på torsdag). Och så såg vi 2/3 av senaste Okänd soldat-filmen som för tillfället finns att titta på på Arenan. Vi har pratat om att vi vill se den sen den kom ut 2017, men det har aldrig blivit av. 

Kvällen avslutades med hemgjorda burgare med maletköttbiff av rådjur. Det smakade helt okay, men jag är petig då det kommer till mat, och extremt petig då det kommer till just maletkött. Jag föredrar burgare med nötkött. Men alla andra former av rådjurskött jag ätit har varit gott, så det var nog bara i den här formen det inte föll mig helt i smaken.


Vi tittade också på lite standup på Netflix, för jag var rädd att jag annars bara skulle drömma om krig. 

Följande dag såg vi sista timmen av Okänd soldat. Oooooch sen började vi titta på Framom främsta linjen, som vi hann se hela uppdelat under dagen. Den har vi båda sett några gånger förut.

Till middag blev det hemgjord pizza, mest för att vi hade alla ingredienser hemma och en del av det var sånt som annars skulle hinna bli dåligt.

I övrigt var det en väldigt, väldigt lugn dag. Jag hade mensvärk till och från hela dagen och kände mig öm och stel och ville helst röra på mig så lite som möjligt. Vi försökte oss på en promenad, men vi hann bara utanför ytterdörren innan jag kände att det inte skulle bli till något. Vi kortade ner promenaden till ett varv runt huset istället, och sen dök jag tillbaka ner under filtarna i soffan. Men så kan det vara ibland. I övrigt var det en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar