15 augusti 2018

Nya ansiktsmasker

För några veckor sedan gjorde jag den hemska upptäckten att jag hade nästan helt slut på ansiktsmasker. Därför har jag på sista tiden försökt samla på mig en del nya som jag inte testat förut. Det råkade sig dessutom så att det blivit bara sheet masks. 


Har du prövat någon av de här? Vilka är era favoritansiktsmasker? Jag letar alltid efter nya att testa!

2 kommentarer:

  1. Använder typ aldrig ansiktsmasker så är knappast rätt person att tipsa om sånt, haha. Men det borde vara den här som jag testa för några månader sen: https://www.ahlens.se/Skonhet/ansikte/ansiktsmask-peeling-15237/it-s-skin-sheet-mask-90062677/?p=1 (Är inte hundra, men bilden ser bekant ut och samma med namnet och den koreanska texten så är ganska säker). Om det var den så tyckte jag att den var helt underbar! Kändes så friskt efteråt! Bara jag kommer ihåg det nån gång ska jag köpa den igen XD (hittade den på Hallen faktiskt så kanske andra K-butiker också säljer den? (Jag hoppas att vi har den kvar...))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har prövat andra av det där märket, men inte just den där! Ska titta efter den nästa gång vi är till Citymarket, vet att i alla fall dom säljer det där märket här! Tack! ^^

      Radera