28 augusti 2020

Bullet journal september 2020

Den här månaden valde jag att ta tag i bullet journalen igen. Men inte riktigt som förut. Jag har helt enkelt inte orken eller lusten just nu till det. Så det blev en riktigt enkel version med bara ett uppslag över månaden och sen ett uppslag per vecka. 

Jag passade på att göra klart alla resterande månader för året, men de kommer upp i slutet av varje månad sådär som förut. I och med att det blivit lång paus så kommer det bli en massa sidor över. En del av dom kommer jag fylla med olika listor jag behöver, och annat jag vill ha uppsikt över. Det blir ju en del nu i och med graviditet, förlossning och bebis.

Jag kommer troligen köpa en ny för nästa år, och då rita upp några månader åt gången, istället för att varje månad sätta mig ner och fixa. Känns som om jag åtminstone ett tag kommer behöva fixa sånt då jag någon gång hinner och kanske inte kommer ha möjlighet att planera in en specifik dag att sätta mig ner och fixa.


Det är inte så intressant då alla uppslag ser mer eller mindre likadana ut, men jag postar ändå alla veckouppslagen också.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar