25 juli 2018

Remington Reveal Facial Cleansing Brush FC1000

Jag insåg att jag nog inte har skrivit om den facial cleansing brush jag använder, och möjligen bara nämnt den i förbifarten i inlägget om vad som finns i mitt badrumsskåp. Jag tänkte att jag skulle ta och skriva lite kort om den idag, ifall det är någon som är intresserad av att läsa några rader om den.

Jag önskade mig den till julklapp och fick den av mina föräldrar nu senaste julen. Jag har länge varit intresserad av att skaffa någon facial brush, men jag tog mig aldrig riktigt tid att läsa om vilken som var värd att ha innan jag fick frågan vad jag ville ha till julklapp. Det här var den som jag gillade bäst av dom i rätt prisklass, så därför valde jag Remingtons.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig då jag först började använda den. I och med att jag haft ganska dåligt hy väldigt länge, och 2017 dessutom var ett extradåligt år, så var jag nyfiken att se vad en sådan här kunde göra för min hy, men jag hade egentligen inga större förväntningar eftersom det kändes som inget hjälpte.

Jag var väldigt överraskad då jag efter bara en kort tids användning såg en tydlig förbättring! Jag tror verkligen att den har varit en stor orsak till att min hy blivit mycket, mycket bättre, för det verkligen känns och ser ut som att den rengör huden ordentligt, men utan att det är för hårdhänt för min hy.

Jag gillar att den är så himla lätt att använda, och att det går så himla snabbt. Det krävs verkligen knappt någon ork eller tid att tvätta ansiktet med den. Och en laddning räcker lääänge, så det är inte heller så att man behöver ladda den varenda vecka. Jag använder den på kvällarna, kanske fyra gånger i veckan, och det räcker för min hy. Jag skulle nog kunna använda den dagligen tror jag, men de gånger jag till exempel duschar på kvällen eller använder en ansiktsscrub så blir det inte att använda den.

Jag har varit hur nöjd som helst med den! Om någon är intresserad av att köpa en facial brush kan jag varmt rekommendera den här. Inte för att jag har någon erfarenhet av andra märken eller modeller, men jag gillar den här väldigt mycket och tycker priset är helt okay.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar