06 juli 2018

Konstiga Pringlessmaker

Då vi beställde grejer från MatSmart för ett tag sen köpte vi också några intressanta Pringlessmaker. Nu har vi äntligen smakat på dom, så jag tänkte skriva lite kort vad jag tyckte.

Den första vi smakade på var Hawaiian-Style Lime & Chilli. Jag var inte alls övertygad av den här smaken. Den smakade lime, chili och vinäger. Och på något vis lite som någon typ av currysås. Inte alls min typ av smak.





















Följande smak vi prövade var New York-Style Cheese Fries. En otroligt stark ostsmak var egentligen det enda man kände. Så det var egentligen bara väldigt, väldigt ostiga Pringles. Betydligt mer okay än dom första, men ändå inte speciellt goda för den där osten typ lägger sig som ett täcke av dålig smak och dålig andedräkt i munnen.


















Italian-Style Pizza Flavour. Hmm. Ketchup med basilika skulle jag nog döpt den till. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här. Jag ogillar starkt smaken av kecthup, meeen jag gillar basilika.






















Jag kan inte säga att jag skulle köpa någon av de här igen, absolut inte. Och jag vet inte vilken som var bäst, men sämst var i alla fall den med lime och chili!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar