21 mars 2018

En titt i mitt badrumsskåp

Jag älskar att läsa blogginlägg om vad folk har i sina handväskor och badrumsskåp och sånt. Därför tänkte jag att idag ska jag också göra ett sånt inlägg!

I den här lägenheten har vi lyxen att ha två skåp och fyra lådor under. Såå vi behöver inte dela på ett. Woo! Skåpet och lådorna på höger sidan är mina.

Såhär ser det ut då man öppnar skåpet.

Jag har en hel del oöppnade make-up removers och ansiktskrämer, men jag tycker det ät lättare att ha dom där så jag har bättre översikt över vad jag har. Ett tag kändes det som om man fick såna i ungefär alla BetteBoxar, såååå därför har jag en hel del.


I den översta lådan har jag hårsnoddar och liknande, hårborste, sminkborstar, örhängen och ansiktsmasker. Och lite smått annat som också hamnar där.

I den nedre lådan har jag en del parfymer, nagellack, olika typer av hårborttagningsprodukter, och ett och annat som inte rymts eller passat någon annanstans.

Vi har också ett högt skåp i badrummet, och i det har jag helt fräckt roffat åt mig två hyllor till. För jag har tydligen mycket grejer.

På en hylla har jag smink. Jag skaffade en perfekt förvaringslåda från Ikea för ett tag sen så jag kunde sortera allt. Jag har inte jättemycket smink, så den räckte mer än väl.

På den andra hyllan har jag en ask med oöppnad produkter. Det mesta är sånt jag fått i BetteBox och ännu inte hunnit påbörja. Just nu är den inte superfull, utan det är främst schampon och balsam som tar upp utrymme.

Så, det var mitt badrumsskåp och lådor!

Om du gjort ett liknande inlägg får du gärna länka så jag kan gå in och läsa!

3 kommentarer:

  1. Snacka om guilty pleasure att läsa alla olika "i min handväska finns" och andra liknande inlägg så det här var jätte kul att läsa! :D Borde göra nått liknande nångång! (also hej, jag hoppas det syns vem jag är/att du vet att det är jag XD, kom på det nu först vid andra kommentaren. Joel här (Jenny) från Åland .w. har plötsligt hittat tillbaka till alla bloggar)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa, dom är så kul att läsa. :D Kan liksom inte få nog av sånt. :D Och jo, det syntes/jag visste vem det var som hade kommenterat! ^^ Kul att du hittat tillbaka till alla bloggar igen. :D

      Radera
  2. Samma här!! :D Man får så fina tips och idéer också! Okay bra, blev mitt i allt nervös ^^' Taaack, det känns så skönt att vara tillbaka!

    SvaraRadera