26 juli 2018

Åland och Rockoff: lördag 21 juli

Första hela dagen på Åland börjades såklart med frukost. Bland annat åländsk yoghurt och hemvete, som nog kan tänkas vara mitt favoritbröd! Kan äta hur mycket som helst. En av sakerna jag saknar från Åland.

Senare på dagen åkte vi in till stan. Jag mötte tre kompisar för fika, och Per träffade sin kusin.

Efter fikan gick vi ner till sjökvarteret och tittade runt eftersom sjödagarna höll på.








Efter några timmar med mina kompisar mötte jag upp Per igen. Vi åkte och handlade och sen tillbaka till stugan för att äta lite och vila innan vi åkte in till stan igen till lite över 19. Då spelade Va Rocks.

Vi tittade in i Summer Vibes-tältet som verkade vara mer riktat till de lite yngre. Men de hade vettiga sittplatser med ryggstöd, något som hjälpte mitt ryggont en hel del. Dessutom var det lugnt och utan tobaksrök. 

Där vi satt var jag så kort så jag inte kunde ha fötterna i marken.

Efter pausen i Summer Vibes-tältet var det dags för Moneybrother, sen Mustasch och till slut Anis Don Demina. Mellan några av artisterna tittade vi in hos Dane och Eifos.




Vi stannade inte till slutet den här dagen heller. Vi såg lite av sista artisten, sen åkte vi. Eftersom vi inte var lika trötta som dagen innan tog vi en sväng ner till en av campingens stränder då vi kom tillbaka till stugan.




Sen tittade vi på tv en stund innan vi tänkte gå och lägga oss. Men då vi hörde åskan mullra någonstans långt bort gick vi istället ut för att se om vi kunde så blixtarna. Och det kunde vi. I ett enormt moln i horisonten pågick en sjukt vacker ljusshow som var svår att slita sig från. Jag filmade lite, så i videon jag kommer att plocka ihop från resan kommer det med ett litet klipp! Till slut gick vi i alla fall in för att sova, och då hade klockan redan hunnit bli 3.

Den här dagen mådde min rygg lite bättre. Jag hade andra skor på mig, och såg till att jag fick sitta ordentligt emellanåt. Trots det kände jag av det onda lite, men inte alls lika illa som kvällen innan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar