Travelodge Gatwick Airport Central

Då vi flög tillbaka till Finland bestämde vi oss för att bo på hotell natten innan eftersom vi behövde vara på flygplatsen redan klockan 7. Vi valde ett Travelodgehotell eftersom det var väldigt nära till Gatwick, och vi betalade bara £28 (vi valde att inte äta frukost där, tror den kostade runt £7/person) för en natt.

Vi fick ett ganska stort rum, och det var ett väldigt basic rum. Men det var rent och snyggt, och många av Travelodgehotellen har renoverats under de senaste åren och jag tror det här hörde till dem.

De hade ingen room service, men det var inget vi störde oss på. De hade en snacks-meny som man kunde beställa från dygnet runt, och från klockan 17 kunde man också beställa mer riktig mat. Maten var helt okay. Man får också ta den med sig till rummet om man vill.

Receptionen är öppen 24h/dygnet, och man kan endera ta buss mellan hotellet och flygplatsen (£3 per person per väg) eller ta en taxi för £6-£10 beroende på vilket bolag man använder sig av.

Jag skulle absolut kunna bo här igen! Det är ju inget lyxhotell direkt, men det erbjuder allt man behöver för en natt innan/efter en flight, och det var rent och snyggt och fungerande. Trots att det var basic så har jag stött på betydligt sämre hotell i det här landet och det här stället gillade både Per och jag. Om man är på rätt våning har man också utsikt över flygplatsen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar