Nya skor!

I Skanssi passade vi på att gå in i Seppälä, en butikskedja jag alltid gillat men som jag inte varit in i väldigt många gånger de senaste åren (och som nu ska börja stängas ner?). Jag hade inga planer på att skaffa något därifrån, jag ville bara titta vad som fanns. Såklart såg jag ett och annat jag gärna skulle ha köpt, men jag kände inget behov av det sådär egentligen. 

Sen fick jag syn på ett par skor (tror det fanns typ ett par till bara) som var nersatta från 39,95€ till 25€, och de var i min storlek (eller ja, en av storlekarna som ibland passar, beroende på skorna) och de kändes så härligt mjuka på insidan. Jag bara måste pröva dem, och de kändes så bekväma på fötterna och satt till och med riktigt bra. Jag stoppade fort tillbaka dem på hyllan så jag inte skulle hinna bli allt för kär i dem, men sen erbjöd sig Per att köpa dem åt mig. Efter en del velande från min sida så blev dom köpta, så jag fick en lite tidig julklapp!

Väntar på att det ska bli en sån årstid så jag kan använda dem nu! De är inte direkt vinterskor, så jag får snällt vänta ett tag till innan jag börjar gå med dem. Iiiiik! Svårt!


2 kommentarer:

  1. Dom där var riktigt fina! :D Sitter och önskar mig nya vinterskor själv men är lite lat för att gå ut och skaffa. Just nu använder jag mina vandrarskor (som jag haft i evigheter o.O). De duger men det skulle vara så bekvämt att ha några riktigt bekväma och varma vinterskor/stövlar ^^

    SvaraRadera