EastEnders

Jag följde med serien EastEnders på BBC Entertainment till och från redan flera år innan vi flyttade till England, och då vi flyttade dit började Per också titta på den. Då tittade vi regelbundet ett tag, och sen blev det av någon anledning en paus på typ ett år innan vi började titta igen. Tror det var typ ett år sen vi började igen? Vi har inte missat ett enda avsnitt sen vi började titta igen.

Att flytta tillbaka till Finland blev ju då ett problem. För det första vet jag inte om mamma och pappa har BBC-kanalen längre, och för de andra är de troligen ett bra tag efter där. Efter lite hysteriskt letande hittade vi lite olika YouTube-konton som lägger ut de senaste avsnitten. Vilken lättnad! Vi kan alltså fortsättningsvis följa EastEnders, som har varit både spännande och bra de senaste månaderna! Några tråkiga avsnitt, såklart, men överlag bättre än det var ett tag! Och några riktigt bra story lines är i full gång! Serien fyller 30 år i februari, så det byggs delvis upp till "födelsedagsavsnittet" gissar jag.

För er som kanske inte har koll på brittiska serier (I don't blame you. I alla fall inte med den här genrens serier) så är EastEnders (läs på wiki här) en engelsk såpa i stil med serier som Coronation Street och Emmerdale (eller Salatut Elämät). En sådan där serie som för någon som inte aktivt tittar verkar den skräp, men man fastnar mycket lätt och sen är man fast. ;)

Någon av mina läsare som också är trogen EE-tittare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar