Lite smått och gott till hemmet

Eftersom vi sålde en stor del av grejerna då vi flyttade från England så håller vi nu på att sådär försiktigt köpa nya grejer. Just nu köper vi en hel del smågrejer lite här och där då vi hittar billigt. 

Då vi var till Helsingfors passade vi på att köpa vattenkokare, brödrost och kaffekokare eftersom vi hittade för 10€/styck. De här duger hur fint som helst tills vi har råd och lust att köpa dyrare och snyggare varianter.

Vi passade också på att köpa diskborstar, diskmedel och handtvål då vi hittade billigt.

Vi har ett mer eller mindre fullständigt köksinnehåll nu (vi sålde knappt något av det). Bara lite glas och tallrikar (och kryddor och såna småsaker i matväg) som fattas nu! Ja, och micro också, men den är inte superviktig till en början. Skönt att i alla fall ha en del av vår framtida lägenhet någorlunda fylld! 

4 kommentarer:

 1. Glas och tallrikar har de ju som tur är billigt på Ikea :D Har för mig att det var därifrån de ni hade i England också kom? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade typ fyra glas och lite muggar från Ikea, men resten kom från lite olika andra ställen. :) Glas har vi redan valt ut från Ikea å ska åka å köpa nåt tag. :D Men vi letar ännu efter de perfekta tallrikarna och muggarna till ett vettigt pris. ;)

   Radera
  2. Haha, okej! :D Tyckte bara att era tallrikar påminde mycket om de vi har, som är från Ikea xD

   Radera
  3. Våra var från Argos, men hoppas på å hitta nåt liknande i Ikea, så om era e därifrån e d ju lovande! :D

   Radera