04 december 2020

Våra nya skåp

Då vi flyttade i somras flyttade vi till en äldre lägenhet än den nybyggda vi bott i förut. Det betydde att det inte fanns några garderober i sovrummen fast resten av lägenheten bjöd på bättre och mer förvaring än där vi bott förut.

Därför hoppade vi såklart på ett erbjudande Sotka hade i somras. Vi fick två klädskåp för priset av ett! Jag tror dom blev att kosta runt 180€ tillsammans. Det kändes genast mer städigt hemma då vi fick alla våra kläder in i skåpen istället för att dom låg i Ikeakassar. Och kändes också mer som om vi flyttat in ordentligt.

Det tog ju ett litet tag för skåpen att komma då vi hade beställt dom, men det var inte så farligt.


Vi var så nöjda med dom här skåpen så då dom hade erbjudande igen (men har de inte alltid någon form av erbjudande?) strax efter att vi fått dom passade vi på att beställa ett i en mindre storlek för att ha i köket där vi kände att vi inte hade riktigt tillräckligt med förvaring. 

Då vi gjort beställningen stod det att det skulle ta 2-3 månader för det att komma! Vilket betydde att det eventuellt skulle komma runt samma tid det var meningen att Lillen skulle födas. Men vi hade tur och det kom ganska tidigt, jag tror det var redan början av september, vilket var mindre än två månader från att vi beställde.


Igen grejer jag blivit enormt glad över då vi köpt! Precis som med diskmaskinen och tvättmaskinen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar