16 september 2020

Vecka 35 (9-15.9)

Hur jag mått vecka 35 + tankar

Bebisen börjar verkligen ta upp mycket plats nu. Precis allt är obekvämt och det mesta gör ont då den rör på sig. Det enda som ibland kan göra att jag har det lite bekvämt är att ligga ner. Allt annat känns bara fruktansvärt.

Den här veckan har jag, igen, börjat må sämre. Fysiskt och psykiskt. Jag har haft restless legs mer än vanligt, och benen har också känts som om dom domnat lite då och då. Eller vissa områden av benen. Obehaglig känsla. 

Jag kan då och då känna mig hungrig, men det känns verkligen som om absolut ingenting ryms i magen. Jag har heller ingen aptit, så det är fortsättningsvis en evig fight med mig själv att försöka få i mig mat och vätska. Det mesta ger mig obehagskänslor.

Illamåendet har som sagt blivit värre igen. Fler lukter får mig att må illa igen. Fler saker jag äter och dricker får mig att må illa. Men att inte äta eller dricka får mig också att må illa. 

Det enda jag vill, eller ens kan, göra hela dagarna är att ligga ner. 

Sömn existerar i princip inte längre.

Jag hatar varenda dag, och det känns som om det blir värre för varje dag som går. Jag tror inte jag någonsin mått såhär dåligt, varken fysiskt eller psykiskt. Det känns totalt omöjligt att hitta något positivt alls, och samma domedagstankar jag hade då jag mådde som mest illa i början av graviditeten är på väg tillbaka.

Magbild

Fotad 34+0.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar