14 september 2020

Stickningsprojekt

För kanske två veckor sen bestämde jag mig för att plocka fram garn och stickor och börja sticka. Jag har inte gjort det på evigheter! Jag bestämde mig för att det skulle bli något riktigt, riktigt lätt, så valet föll på en bebisfilt. 

Projektet är egentligen bara för att ha något att sysselsätta mig med där jag inte behöver ta mig ur soffan, utan bara kan sitta still, och jag gjorde det extra enkelt genom att det bara är att sticka fram och tillbaka, för det kräver inte att jag behöver tänka eller komma ihåg något. 

Den kommer troligen inte bli väldigt fin, för det blir mest bara oplanerade ränder i olika färger, för jag vill bli av med lite garn. Men jag tänker att förhoppningsvis kommer filten gå att använda till något någon gång. Förutsatt att den någonsin blir färdig. 

Såhär såg den ut igår på dagen.


Jag har egentligen ingen koll på hur bred den är (jag försökte utgå från någon stickanvisning för en bebisfilt för att veta hur många maskor jag skulle lägga upp, men det blev ändå ett helt annat antal), och jag kommer fortsätta sticka på den tills den känns lagom stor. Vi får helt enkelt se vad det blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar