10 juli 2020

Moderskapsförpackningen har kommit!

Igår kom moderskapsförpackningen! Både Per och jag har undvikit alla artiklar och bilder om vad den innehåller, för vi ville inte se vilka mönster och färger som valt för årets produkter. Jag har inte haft superbra koll på vad som funnits i dom tidigare år, men har såklart stött på någon video, blogginlägg och artikel, och av vad jag sett har jag inte alltid varit väldigt förtjust i alla färger och mönster.

Jag måste säga att jag blev väldigt glad då vi tittade igenom årets låda, för där finns inget jag starkt ogillade! Allt kändes ganska neutralt, men inte tråkigt. Alla mönster och färger är kanske inte sånt jag själv skulle valt om jag skulle köpt plagget själv, men det är absolut inget jag ogillar jättemycket. Dom flesta färger och mönster tycker jag till och med riktigt bra om.

Jag vet att det i något skede varit tal om att folk önskat att det skulle vara mer finländska märken i lådan, men jag tror det varit bättre dom senaste åren. Årets låda innehöll åtminstone väldigt mycket finländskt! Nästan enbart, skulle jag säga.

Årets låda ser ut såhär:



Jag har nog alltid varit imponerad av att man får såhär mycket fina saker då man ska få barn i Finland. Men blev ännu mer imponerad då jag nu fick min egen låda, och kunde känna på grejerna och kvalitén. Absolut mest överraskad är jag nog över att lådan innehöll en hel del kläder av märket Reima!

Längst upp fanns produkten som genast blev min favorit. En halare från Reima. Tycker den är SÅ fin! Med den fanns också fodrade tossor och handskar.


En vadderad halare och tre olika mössor.


Pyjamas, collegeoverall och en overall i ullblandning.


9 stycken bodys. 


Sparkbyxor, byxor och leggings. 


Dregellapp, haklapp, strumpor, vantar och strumpbyxor.


En åkpåse jag också tycker är väldigt fin!


Filt och två bomullsdukar/spydukar.


Täcke, skötunderlag/madrasskydd, påslakan och underlakan.


Handduk, som är så himla mjuk och skön!


Gosedjur, bok, hårbortse, febertermometer, bröstvårtssalva, glidmedel, kondomer, bindor, amningsinlägg, vanthållare, nagelsax, tandborste och badtermometer.


I lådan fanns såklart också en tunn madrass så att lådan vid behov kan användas som säng.

Jag gillar att en stor del av plaggen var i storlek 62-68. Vi har redan skaffat en stor del av det vi behöver i 50-56, så uppskattar väldigt mycket att mycket av det man fick nu var storleken uppåt. Jag antar att de vet att många redan skaffat en hel del i de mindre storlekarna då lådan väl kommer, så då skulle det bara vara dumt att sen få ännu mer i dom storlekarna.

Så glad över allt i lådan! Men känns också sjukt att graviditeten redan hunnit gå så långt att jag fått lådan. Förstår inte riktigt att jag redan hunnit en bit över halva graviditeten. Samtidigt känns det skönt, för jag trivs inte alls med att vara gravid...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar