Dag 22 - I min handväska

Innehållet i min handväska är nog inte väldigt olikt det jag hade sist jag gjorde ett sånt här inlägg. Skillnaden är att jag byter väska lite då och då, och plockar bort saker därifrån då jag behöver det någon annanstans, eller lägger till saker som annars inte brukar vara där.
Men det här är vad som just nu finns i min handväska:
Paraply - fast det regnar inte speciellt mycket här, och gör det det är det oftast under natten eller vid någon tidpunkt då man inte måste vara ute. Har alltså inte använt det väldigt många gånger medan vi varit här. De gånger de regnat och jag skulle behövt det så har det endera inte funnits i väskan jag haft med mig eller så ha det blåst så mycket att det inte skulle vara någon idé.
Plånbok - Kärlek. Gillar min plånbok. Fin, stor och rymlig (bra eftersom jag samlar på mig mynt i galna mängder. I det här landet har man 1 och 2 pence-mynt. Hemskt nödvändigt....), men ändå inte gigantisk. Och i den finns ett fint foto på Per. Hihi.
Kamera och fodral - Jag går sällan någonstans utan minst en kamera. Man kan alltid behöva en kamera!
Näsdukar - Det är ju förkylningstider, och man kan alltid behöva papper.
Penna och anteckningsbok - Innehåller absolut inget av värde, men kan ändå vara bra att ha. Är ju trots allt journaliststuderande med författardrömmar.
Mynt - Ligger 2€, 20 cent och 1p (tror jag) löst i väskan av någon orsak.
Mobil - När jag är ute någonstans med Per har jag blivit väldigt lat att ta med mig mobilen. Vet inte varför. Men för det mesta finns den i min väska.
+ massor av kvitton och bussbiljetter.

Andra saker som brukar kunna finnas i min väska:
Handkräm
Läppfett
Nycklar
Hårband
Extra minneskort
Filmkamera
Systemkamera
Plåster
Värktabletter och p-piller
Glasögon
Bindor

2 kommentarer:

 1. Svar: Tack! Det där uppmuntrar! Också om jag fortfarande är jätte nervös :S Men det kommer nog först att gå över när jag har det bakom mig... Hoppas det gick bra för dig i provet ^^ I vad var det?
  Vi är ensamma med läraren jo, om jag förstått det rätt. Först så förstod jag det så att vi skulle vara ensam med en eller flera examensgubbar, men tydligen är det med läraren, vilket är bra!
  Taack igen! ^^ <3<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var i ett ämne som heter Media, Journalism & Society (borde ha det över helt nu om jag blir godkänd - vilket jag tror). Det är i princip historia, olika gubbars teorier om olika mediagrejer och en hel del sånt. Vissa saker är skitsvåra. :S Det är ett intressant ämne, men det är så brett område vi pratar om, så det känns omöjligt att lära sig allt!

   Radera