23 september 2011

Matpriser

Åtminstone vissa produkter här är betydligt billigare än i Finland. Det är mycket roligare att handla mat då man faktiskt får en del del för sina pengar!
Tesco är den butik som är närmast. Inte speciellt dyrt, men ändå mer värdefullt än butiken vi försöker handla det mesta från. Det här kostade £10.51 (~12€).
ASDA är en av de stora shoppingställena eftersom det är en av de absolut billigaste, och det är stora butiker. Vi har en relativt nära och vi försöker handla det mesta därifrån. Det här kostade.£14.84 (~17€).

Det här är också från ASDA (vi har börjat veckohandla där så vi inte behöver handla så ofta). Det här kostade £31.01 (~35€). Den dyraste varan var skålarna som kostade £5 (men det betyder ju egentligen att de kostar £1 styck).
Jag inser att vi på två av bilderna har Pepsi och chips och sånt. Men det är inte det mest vanliga vi handlar. Jag måste bara säga det. Skräp är väldigt billigt här, och det händer lätt att man plockar åt sig något ifall man är sugen. Men det är alltså inget vi handlar varje gång, även fast de här bilderna kanske lite pekar mot det.

1 kommentar:

  1. Svar: Tack för tipsen!! :D

    Jag tycker att era inköp ser väldigt nyttiga ut! ^^ och chips och annat skräp ska man också kunna gotta sig lite ibland xD

    SvaraRadera