29 september 2011

Inget strandhäng idag i alla fall

Blir antagligen inte stranden idag i alla fall. Vissa tycker vi ska fara idag, andra anser att det ska bli imorgon istället för då kommer det antagligen mer folk. Och just nu verkar det som om det blir imorgon.
Jag har huvudvärkskänningar. Har druckit för lite vatten och sovit dåligt/för lite senaste veckan, kanske lite drygt. Eller, jag anser att jag har sovit ordentligt, men hela veckan har jag sett ut och känt mig som om jag knappt sovit alls. Imorse steg jag upp halv 10, och då var jag rätt pigg. Nu är jag redan trött igen! Och jag ser fortfarande trött ut. Det är knäppt hur mycket det "tär" på mig att försöka memorera massor av info, och lyssna och prata enbart engelska. Jag hoppas att jag vänjer mig snabbt. Dessutom har jag ont i axlarna och nacken.
Så det blir nog ingen strand för mig idag. Möjligen ikväll en sväng med Per. Tror jag ska försöka sova lite till under dagen (av någon underlig anledning låg jag vaken ganska mycket inatt), och så hinner jag laga mat tills Per kommer hem, så att vi sen har hela kvällen ledig.

Ska blogga lite mer idag tror jag, så jag får iväg lite planerade inlägg så jag kan ta bort lite bilder igen från blogg-mappen. Är lite oordning i den just nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar