13 maj 2019

Morsdagshelgen

Precis som vi brukar åkte vi till Kimito över morsdagshelgen. Tyvärr var det mest bara grått och trist väder. Solen visade sig en stund under söndagen, men annars var det ganska grått och kallt. Men som vanligt var det en trevlig helg med familjen, trots vädret.



Det var en fin dimma över delar av vattnet under lördagen. Tyvärr fick jag inte riktigt någon ordentlig bild på det, men där långt bort i horisonten kan man se det. 




Jag vet inte vad det beror på, men Alma verkar ha något otalt med färsk fisk. Hon skäller på dom som en liten galning. Väldigt underhållande för oss andra, men hon är väldigt sur på fiskarna. Kanske för att dom ibland kan hoppa till lite, och hon tror dom lever?




Nu har det äntligen blivit den tiden på året då det börjar finnas lite mer blommor, och löven har börjat dyka upp! Alltså finns det lite mer att fota. Jag vet att det blir typ likadana foton varje år, men jag kan liksom inte motstå att fota dom.


















Sen blev det söndag och dags att åka tillbaka till Helsingfors. Alma som varit igång och hållit på som ett litet yrväder från stunden vi kom till Kimito på fredagskvällen var ordentligt trött. Hon har sovit gott hela dagen idag också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar