16 maj 2019

BetteBox maj 2019

Efter många om och men har månadens box hittat fram till mig. Först verkar den ha skickats ut mycket senare än vanligt, och sen snurrade den hos posten i fler dagar än vanligt. Två(!) gånger ändrades det från att ha en antagen ankomstdag (först 13.5 och sen 15.5) till att det var försenat och skulle komma inom 1-2 dagar. Strax efter 8 imorse fick jag sen meddelande om att det fanns att hämta ut. Eventuellt hade det kommit till vårt postkontor igår på kvällen, men sen inte registrerats av dem fören idag.

Den här månaden kände jag mig nästan lite besviken över boxen, speciellt som jag hade fått vänta så länge på den och sen var inte ens innehållet så intressant.

Cailap eyeliner brush
Trind Nail Balsam
Affect smooth finish pressed powder
Serum Masq+ Upload med uppiggande effekt
Ziaja nourishing body lotion cashmere
2x Nivea oil in lotion coconut & monoi oil
Ultrasun face 30 spf
RFSU easy shave gel
Lanvin A girl in Capri eau de toilette

Rakgelen har man fått förut, men i och med att jag ska på resa passade det bra att ha en i litet format. Det är en bra rakgel, och också fast den väl är tänkt för intimrakning så använder jag den för benen och under armarna. Ultrasun-krämen har jag fått av två gånger förut, så lite tråkigt att två av produkterna i månadens box är sånt man fått förut. Men det är en riktigt bra kräm, och bra solkräm för ansiktet är svårt att hitta, tycker jag. Men jag skulle ha föredragit att få en i fullstorlek den här gången. Gillar också att det den här gången var en parfymtester av en parfym jag inte testat förut, och inte någon av de där man alltid brukar få.


Vad tyckte du om månadens box? Finns det någon produkt du testat eller vill testa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar