17 oktober 2018

En söndag med fint höstväder

Precis som väldigt många andra (kändes som ungefär halva Helsingfors) var vi ut på en promenad i det underbara höstvädret i söndags. Solen lyste, himlen var klarblå och träden var härligt färgglada. Det har varit dimmigt flera dagar under veckan, och också i söndags var det lite disigt. Så fint!

För en gångs skull kom jag ihåg att ta med mig kameran så det blev en hel del foton från promenaden! Jag antar att du redan har sett ungefär 30 miljoner foton på alla fina höstlöv på folks bloggar och på Instagram, men här kommer i alla fall några till.






Den här söthögen älskar att jaga löv. Hon blev helt vild då Per bestämde sig för att slänga lite löv över henne, och var mycket glad då hon lyckades fånga ett. Här står hon med sitt byte och tittar på någon som gick förbi.

"Kan du snälla kasta ännu fler löv?"
















Alma traskade på hur glatt som helst under mer eller mindre hela promenaden och njöt av den lika mycket som vi gjorde. Men då vi var en dryg halvkilometer hemifrån började det gå segt, och hon stannade till lite då och då och verkade tycka att 3,5 kilometer kunde räcka.




Vi lyckades ändå locka henne med oss den sista biten, och då hon såg huset började hon skynda på och hade bråttom att komma hem. 

Det var en riktigt skön promenad, och vädret visade sin bästa sida. Skönt efter att det har regnat en hel del och ingen av oss har känt för att gå några långa promenader på ett tag. Alma försöker alltid vända i dörren om det regnar, och skulle helst inte alls gå ut dom dagarna.

1 kommentar:

  1. Tror jag har tagit huuuuur många höstbilder som helst i år men blir ändå så glad av att se flera! Så fina!! :D

    SvaraRadera