08 december 2017

Lite smått om resan i övrigt

Jag kände för att slänga ihop ett litet inlägg om resan sådär överlag, nu då alla inlägg om bröllopsresan är uppe. Precis som med bröllopet så blir det här ett litet inlägg om lite allt möjligt som inte passade in någon annanstans.

Vi älskade verkligen hotellet vi bodde på! Alla var så himla trevliga, och vi upplevde att de var sådär genuint trevliga, inte sådär... "kundservicetrevliga" som många brukar vara på hotell. Här stannade de gärna till för att prata en liten stund, men de var inte heller hela tiden runt en. De var liksom sådär att om du på något vis hintade åt att du ville något så var de där genast, men om du inte var intresserad och bara ville vara själv, då var det heller ingen som kom dit för att fråga hur det var eller något sånt. Så skönt tycker jag!

Tack vare bidragen vi fick i bröllopsgåva kunde vi lägga till all inclusive till vår resa, något som absolut var ett bra val. Det fanns inte speciellt många vettiga matställen i närheten av hotellet, så utan all inclusive skulle det ha blivit så himla mycket åkande fram och tillbaka varje gång man skulle äta. Eller sen varje dag betala för att äta på hotellet, och det skulle blivit mycket dyrare än all inclusive. Maten var dessutom så himla bra, och det fanns massor att välja på, och det ändrade lite varje dag.

Jag kände att jag i många av inläggen om resan skrev att jag vill se mer av ställen nästa gång vi åker. Det var ovanligt varmt under tiden vi var där, så man orkade helt enkelt inte så mycket. Och eftersom vi också valde att inte stressa oss genom saker för att hinna med så mycket som möjligt så gjorde det att saker ofta tog längre tid än planerat, vilket i sin tur ledde till att vi inte hann se så mycket som vi skulle ha velat. Men vi var båda helt okay med det. Vi prioriterade de saker som vi helst ville se, och utöver det såg vi saker vi hann med men som inte var lika viktiga. Vi gjorde inte supermånga utfärder heller. Båda grejerna beror på att vi åkte på den här resan för att göra, well, ingenting egentligen. Det enda vi ville var att njuta av värme och sol, simma, och hinna umgås med varandra, i och med att halvåret innan bröllopet var rejält stressigt. Och det i sin tur gjorde att vi inte hade haft så mycket kvalitetstid tillsammans. Så vårt mål med resan var mer att umgås och verkligen ta det lugnt. Men såklart ville vi ju göra några utfärder också!

Under resan postade jag en hel del bilder på Instagram, och blev plötsligt väldigt medveten om hur många foton jag postade på drinkar. Och det kändes dåligt. Varken Per eller jag dricker väldigt mycket alkohol, och jag brukar alltid tycka det är jobbigt då det är det enda folk postar om, i och med att jag inte upplever det som en bra sak. Under resan drack vi betydligt mer alkohol än vanligt, men inte hemskt mycket per dag. I och med att större delen av drinkarna på menyn ingick i all inclusive valde vi att försöka pröva alla som såg intressanta ut. Så ofta under kvällarna beställde vi varsin, olika, och så delade vi på dom. Jag tror aldrig vi drack mer än max två var. Den drink vi drack mest av, och oftast, var en alkoholfri som hette Fruit Spectacular. Det är den som syns på de flesta bilder på drycker i blogginläggen. För det var vår favorit. Ingendera av oss var full en enda gång under den här resan. Jag vet inte ens varför jag både på Instagram och här kände att jag behövde förklara mig.

Vi hade verkligen en helt magiskt underbar resa. Både orten och hotellet var verkligen perfekt för den sortens bröllopsresa vi ville ha. Vi kände oss verkligen avslappnade under hela resan, och ännu då vi kom tillbaka hem. Vi kommer utan tvekan att åka tillbaka dit någon gång igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar