21 december 2017

26 boxar senare

I november blev det två år sen jag började prenumerera på LivBox/BetteBox. Jag har valt att ta alla boxar sen jag började. De har verkligen varit av väldigt varierande kvalité känner jag, men överlag är jag fortsättningsvis väldigt nöjd med dom, och jag fortsätter glatt prenumerera på dom! Och jag upplever också att de har blivit lite bättre sen de bytte namn. Nu brukar i alla fall merparten av produkterna som kommer vara sånt jag garanterat faktiskt kommer få slut på.

Det finns några bra saker med de här boxarna. Såklart också dåliga. Men de bra sakerna är att jag dels får testa så många olika sorters produkter och märken som jag annars aldrig skulle välja att själv köpa och pröva. Det har också gjort att jag har hittat flera produkter jag verkligen gillat och sen gått och köpt. Sånt som jag troligen aldrig annars skulle ha hittat eftersom det är en produkt eller märke som är väldigt dyrt, eller så kanske det är någon typ av produkt jag inte vågat köpa för att jag inte vetat hur det ska användas, eller som jag känt varit onödigt. Det är alltid så spännande att få testa en massa nytt, men jag är ändå inte en person som spenderar massor av pengar på typer av produkter jag inte använt förut, eller som jag inte hört att ska vara bra.

Det andra bra är att de här boxarna minskat mitt behov av att köpa en massa produkter hela tiden. Tidigare så köpte jag mycket, mycket oftare nya produkter. Ibland kanske mest för att jag gillade att göra det, inte nödvändigtvis för att jag verkligen behövde det. Såklart köper jag ännu en del, men det är inte alls lika ofta, och då är det också mer utgående ifrån vad jag behöver, och oftare specifika produkter jag vet att jag gillar. Jag vet liksom att jag varje månad får en ask fylld med produkter, och det stillar mitt habegär tillräckligt. 

De negativa grejerna är väl kanske att det nästan alltid kommer med produkter jag inte kommer använda så flitigt, eller inte har ett superstort behov av. Såklart prövar jag de också, och försöker verkligen använda upp allt. Det andra är då man flera gånger under ett år får en viss typ av produkt, speciellt om det är nåt som inte blir slut så snabbt, och sen har jag att stort lager av till exempel ansiktskrämer eller hårspray eller nåt sånt. Grejer jag använder, men tydligen inte i den takt de verkar tro. Roligt att pröva, ja, men att ha tre testers och två i full storlek som väntar på sin tur att bli använd känns kanske lite överflödigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar