04 december 2017

Kimito 28-30.7

Efter att vi hade sovit några timmar då vi kom hem från vår resa var det skönt att ta en dusch. I egen dusch! Som lunch blev det Hesburger, för vi kände oss inte manade att själva laga mat. Jag bara slängde på mig sandalerna jag använt då vi var vid poolen och på stranden under vår semester. Såg inte lika passande ut i Helsingfors. 

Från början var planen att vi skulle åka och hämta Alma på lördagen, och vara i Kimito bara under lördagen. Men redan på fredagen fick vi tråkigt, och kände att vi hade sovit tillräckligt för att åka iväg. Då tänkte vi att vi skulle åka hem på lördagen. Väl där kom vi fram till att vi inte orkar åka tillbaka till Helsingfors fören på söndag kväll. Och så blev det.

Alma blev så galet överlycklig av att se oss att hon inte visste vad hon skulle göra! Hon hoppade upp i famnen på oss, sprang runt oss i full fart, slickade oss i ansiktet, och vara bara allmänt glad och galen. Det var så roligt att se henne igen!

På vägen dit stannade vi till i en djurbutik för att hämta en grej, och då hittade vi en billig blus åt Alma. Vi tänkte att den kanske skulle passa bra under hösten då det börjar bli kallare. Då vi klädde den på henne bara låg hon helt förstenad och var inte alls övertygad. Det såg så himla roligt ut! Tyvärr var den lite liten, så det har inte blivit att använda den.


Alma ville inte alls släppa oss ur sikte under den helgen. Hon ville vara nära hela tiden, och gosa och mysa. Passade oss perfekt!


I och med att vi stannade där lite längre än tänkt hann vi med mycket mer. Bland annat tvätta och städa bilen. Och äta kantareller. Alltså alla dom där viktiga sakerna.Det var skönt att inleda att vara tillbaka från semestern på ett lite lättare sätt. Man var hemma, men ändå inte.

Då vi kom tillbaka till Helsingfors hann vi ännu med en hel vecka semester, innan det var dags att ta itu med vardagen igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar