14 januari 2013

Skolarbete och en personlig almanacka

Sov fruktansvärt dåligt inatt, så då klockan ringde 10 imorse kände jag verkligen inte alls för att stiga upp. Var trött som attan! Ville mest bara kura ihop mig under täcket och sova bort större delen av dagen. Men det gick ju inte för sig eftersom jag har prov imorgon (som tur är har vi fått frågorna i förväg, men de är riktigt knepiga och jag vet inte om jag har svara på dem så som vår lärare vill, skrivit tillräckligt eller gjort något alls rätt. LÄSKIIIIGT!!!) behövde jag stiga upp för att plugga + att jag jobbar med en uppsats som ska lämnas in nästa måndag och som jag inte alls riktigt fattar hur som ska skrivas. Inte direkt någon kul sysselsättning att stiga upp till. 

Efter en varm dusch och lite frukost började jag känna mig redo för att ta itu med dagen, trots att jag fortfarande var hur trött som helst. Sköt upp pluggandet lite till genom att gå och se om vi fått post. och det hade vi. Våra kalendrar från personligalmanacka.se hade kommit!

Vet inte exakt vad jag gjorde, men på något vis fick jag ett sår på tummen då jag petade fast linjal, plastficka och gummisnodd. Märkte det inte ens för det gjorde inte det minsta ont, men tyckte plötsligt att det kändes klibbigt på tummen, och då jag tittade på den var den helt blodig. Ett pyttesår var det, men oj vad det hade kommit blod. Så, invigde kalendern med att lämna några blodfläckar efter mig.
Såklart finns alla viktiga datum färdigt i den.
Per beställde också en kalender. Den ser ut såhär:


Klockan var strax före 5 då jag äntligen slutade med skolarbetet. Har hunnit byka en hel del under dagen, men annat än det och lite matpaus har jag knappt tagit paus alls. Måste ännu plugga lite till på svaren inför imorgon, men tror jag kan större delen av vad jag har skrivit i alla fall. Hoppas somna bra ikväll, så trött som jag är, för jag ska upp tidigt imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar