02 januari 2013

Nyåret

Vi gjorde inget speciellt alls på nyåret. Vi åt skinkfrestelse och biff och drack lite mousserande vin. Och åt efterrätt: frukt med vitchoklad som varit in i ugnen en sväng. Raketer såg vi en hel del av då klockan slog 12 (och innan det också!) och underhållningen bestod av ett stort gäng ungdomar som försökte springa från polisen, men misslyckades (detta rakt utanför vårt sovrumsfönster. Händer alltid spännande saker på den platsen, haha!) och en av dem blev ivägförd.



Dagen efter skulle Per egentligen ha varit på jobb, men fick ledigt så det blev en dag med en massa slappande. Vi åt Pizza Huts helt otroligt goda nachos, och sen Dominos pizza till middag. Nomnom!

Idag är det tillbaka till vardagen. Har gjort skolarbete och Per är på jobb. Just nu försöker jag få klar lite blogginlägg som jag borde skrivit tidigare, men som inte blivit av. Har haft en liten oplanerad bloggpaus, men nu hoppas jag vara tillbaka. Tittar också med ett halft öga på The Great British Bake Off och ska strax äta lunch och sen mysa i soffan med en bra bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar