27 januari 2013

Produktiv helg

Åh vilken helg! Har varit en hel del flängande hit och dit, och vi har hunnit med en hel del nödvändigheter. Vi inledde lördagen med en favorit i repris. Amerikanska plättar med lönnsirap, blåbär och hallon. Det medan vi väntade på att ASDA skulle hämta veckoshoppingen åt oss.
I vanlig ordning hade Graze boxen dykt upp också. Men vi har fortfarande inte hunnit smaka på något av innehållet eftersom vi haft så mycket annat för oss.
Då ASDA varit här hoppade vi på en buss och åkte till en butik som har ungefär allt man kan tänka sig då det kommer till inredning och inredningsprylar + en hel del annat. Vi hade spanat på ett skåp på deras hemsida. Vi har i flera månader redan letat efter ett nytt skåp till badrummet eftersom det som fanns där inte hade några lådor. Det ledde till att det såg ut som en enda röra då man inte kunde "gömma" saker. Men av någon anledning har vi haft stora problem att hitta ett med rätt mått (är ganska petiga mått eftersom det är i vägen för det ena och det andra redan om det är någon centimeter för stort åt något håll) och ett vi gillat. Men nu hittade vi! För ynka £39.99 dessutom. Vi använde de sista av julklappspengarna vi fick av mamma och pappa. 

Vi köpte skåpet och lite andra städprylar vi ännu saknade och släpade hem allt. Vi satt ner i kanske en halvtimme och sen tog vi nästa buss ut till Castlepoint. Där började vi med lunch på Sainsbury's följt av shopping av lite småsaker vi ännu behövde. Det var ganska skönt att komma hem efter en heldag ute. Per skruvade ihop större delen av skåpet vi köpt och så slöade vi.

Idag inledde vi äntligen storstädningen vi haft planerna på att göra i eeeeevigheter! Det har varit lite knepigt utan dammsugare, då därför har vet inte blivit av att storstäda ordentligt tidigare. Har bara blivit att städa vanligt och plocka lite. För några veckor sen skaffade vi ju äntligen dammsugare så nu har vi ingen ursäkt längre! 

Vi latade oss ganska länge, och tittade på 50 biggest selling boyband tracks of the 90s fram till strax efter 3 då det var slut. Det var faktiskt riktigt intressant. Man kände igen de flesta låtarna riktigt bra, och så fanns de band man aldrig ens hört om! Boyzone hade ungefär varannan låt på listan. Då vi tittat på det och ätit frukost gick vi en sväng till Wilkinson där vi bland annat köpte en skål att ha småsaker i i badrummet. Väl hemma igen satte vi igång med storstädanet. Fick bli bara badrummet idag, resten av lägenheten får vänta till nästa helg eftersom Per jobbar kväll kommande vecka och jag inte tänker göra det själv.

Varje lite vrå blev skrubbad, så nu är vårt badrum skinande rent och doftar härligt rent! Och vi har lagt på plats det nya skåpet. Här kommer lite foton på hur det ser ut nu! Om ni är intresserade av hur det såg ut förut så finns det ett inlägg om det från i somras. 








Vi kände att vi var värda pizza då vi var klara, för vi var båda ganska trötta efter allt skurande och så blev det. Nu har vi båda hunnit ta en dusch och sitter nu och njuter av en cider. Ska nog plocka fram den där Graze boxen också tror jag! En riktigt bra och produktiv helg måste jag säga.

Hoppas ni också haft en bra helg!
Tänkte ta och skriva ett nytt inlägg om alla produkter jag använder, har ändrat en del. Och det förra verkade uppskattas.

1 kommentar:

  1. Oh, jag älskar inredningsinlägg! Tycker det är så kul att läsa om hur folk fixar och plockar i sina lägenheter :D

    SvaraRadera