02 januari 2013

Maybe this'll be my year, part 1

Januari. Året inleddes med lite champagne, som inte alls var värst god. Det var varmt som tusan ute och vi lekte med ekorrar i parken och gick på stranden. Vi hann också med ett snabbt dagsbesök till London. Där hann vi med massor. British Museum och National History Museum och fantastisk italiensk glass! Vi prövade bland annat smaken Earl Grey. Hemma i Bournemouth igen njöt vi av bra musik, mer varmt väder och nyplanterade blommor i parkerna och rondellerna. Vi fick också besök från Finland! Och vi drog dem såklart med oss till ett av favoritställena för Fish & Chips.

Februari. I början av februari flyttade vi till vår nya, underbara lägenhet och allt kändes plötsligt tusen gånger bättre. Blev en lång dag dagen vi flyttade, och vi insåg hur mycket saker vi samlat på oss! Månaden började också med att vara riktigt kall. Det blev alla hjärtans dag och jag fick blommor och presenter. En av våra föreläsare delade också ut chokladhjärtan åt oss. Vi gjorde ett besök till Swanage eftersom jag skulle göra en intervju där. Där hittade Per en kompis och vi smakade på den godaste varma chokladen någonsin!

Mars. Passade på att baka lite, och vi njöt av att våren hade kommit ordentligt! Det var varmt och soligt och en hel del blommor började dyka upp. Vi åkte till stranden och njöt lite extra av solen då man kunde ha t-skjorta på sig och ändå ha varmt. Det var dimmigt en hel del nätter. Vi planterade bland annat tomater, men tyvärr dog allt vi planterat. Vi åt lunch på Ikea och jag kom fram till att deras köttbullar är ungefär det äckligaste som finns. Efter Ikea-lunchen blev det McFly-konsert i Southampton. I slutet av månaden blev det mer strandhäng, tivoli och jag avslutade månaden med att åka till Finland för påsklov. Så vi sov i Stansted natten före, vi fick en egen stuga på B&Bet vi bodde på.

April. Det var en del påskfirande och en hel del mer snö än då jag sist var i Finland. Mellan skolarbete och slappandet hade jag också tid att mysa en hel del med Emma. Åt påskägg och byggde ihop leksakerna man fick i äggen. Flög tillbaka till England och vi började beställa hem vår veckoshopping då vi insåg att det blev billigare så än att åka och handla själva. Det ledde till att vi började handla mindre onödigt, och hade mer tid att göra annat kul på helgerna. Det regnade en hel del och jag pluggade massor inför alla prov som skulle bli av i maj och juni.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar