01 februari 2021

Min nya bullet journal

Under 2020 tittade jag knappt åt min bullet journal. Det fanns verkligen ingen energi för det. Men mot slutet av året blev jag ivrigare och ivrigare på att få ta nya tag under 2021! Förra året använde jag mig av en bok från Archer & Olive, och jag blev genast förälskad. Därför ville jag ha en sådan i år också, men jag var ute efter en med fler sidor i. Och det verkar vara otroligt svårt att få tag på dom här i Finland. Därför passade jag på att beställa från deras egen webbsida den här gången. Det råkade också vara kring Black Friday, så den var på rea. 

Eftersom det skickas från USA fick jag vänta ända till 31 december innan paketet ÄNTLIGEN kom. Till min stora besvikelse hade de råkat skicka ut fel produkt. I paketet fanns en svart Traveler's Crescent Moon Dot Grid Notebook med 144 sidor, inte en mörkblå A5 Night Sky Dot Grid Notebook med 192 sidor. Jag mailade dem genast och fick väldigt snabbt svar. Jag fick behålla produkten dom hade skickat ut av misstag, och dom skickad ut rätt produkt samma dag. 

I fredags kom äntligen paketet, och den här gången innehöll det rätt produkt!



Förhoppningsvis kommer det senare under månaden ett inlägg med bilder på mina inledningssidor + februaris och mars sidor.

1 kommentar: