26 februari 2021

Empties februari 2021



The Body Shop Shea Nourishing Body Butter 200 ml (The Body Shops julkalender 2019, Lucka 8). Jag har använt den här förut eftersom man fick en liten i julkalendern 2018. Jag tycker fortfarande den har en lite "manlig" doft och doftar också ganska starkt, men jag tycker väldigt mycket om doften. Det är också en doft som blir kvar på huden och kläderna ett tag. Buttern är väldigt fast, men smälter ganska snabbt då man masserar in den i huden, och drar sen in fort. Den återfuktar bra utan att kännas speciellt fet eller obehaglig på huden, något jag verkligen uppskattar i body butters och lotions. Jag tyckte ändå inte den var väldigt dryg, men det var ändå inte så att den blev slut genast. Det här är en body butter jag absolut kan tänka mig att köpa av!
Bioré Deep Cleansing Charcoal Pore Strip (Goodiebox september 2020). Bioré är ett märke jag tycker väldigt bra om, och jag har använt lite olika av deras pore strips förut, men jag tror inte jag prövat just den här sorten förut. Precis som med dom andra jag prövat så gillade jag den här, och jag tyckte absolut att den var effektiv på att dra ut pormaskar. Den fastnade väldigt bra och var inte jättesvår att forma. Den torkade också som den skulle, något jag inte tycker alla typer av pore strips gör, och det gjorde inte speciellt ont att ta bort, och var inte heller svår att få bort. Jag gillade den väldigt mycket och skulle bra kunna tänka mig att köpa av dom själv.
Starskin VIP The Gold Mask Eye Revitalizing Luxury Gold Foil Eye Mask (Goodiebox november 2020). Dom här doftade ganska gott och inte för starkt. Dom kändes också väldigt sköna och svala under ögonen, och höll sig ganska bra på plats. Något som absolut inte alla ögonmasker brukar göra. Dom lämnade också ganska mycket produkt kvar på huden efteråt, men om jag minns rätt gick det ganska bra att massera in så jag inte behövde torka bort något överlopps. Jag kan inte säga att jag märkte någon direkt skillnad, men det kanske är svårt att se någon riktig skillnad med bara en gång. Huden under ögonen kändes ändå väldigt återfuktad och skön, så något gjorde dom ju i alla fall. Jag skulle nog ändå knappast köpa den här produkten själv, för det är inte en typ av produkt jag brukar använda.
Yes to Cucumbers for sensitive skin Calming Mud Mask 10 ml (ASOS, 4,49€). Den här hade den där typiska fräscha och vaga doften dom flesta gurkprodukter har, och jag tycker väldigt bra om den. Den påminner mig av någon anledning om England. Jag vet att jag beställde den här redan i maj förra året, men sådana här masker brukar hålla helt bra ganska länge. Men den här hade torkat helt och hållet!! En riktig besvikelse. Jag bestämde mig ändå för att pröva, så jag rörde ner lite vatten i den så den skulle gå att arbeta med igen. Det var nog riktigt svårt att sen få den applicerad i ansiktet, men det gick också fast det kanske inte riktigt blev så rikligt som det stod att man skulle applicera. Den var väl helt okay, men det är svårt att ge någon riktig åsikt med tanke på att den inte riktigt var i bästa skick. Den kliade lite på huden, just för att masken var ganska torr redan då jag applicerade den. Men efteråt kändes min hy kanske lite lugnare. Jag skulle gärna ge den en chans till, för yes to-produkter brukar vara bra.

Dr. Hauschka Hydrating Foot Cream 2,5 ml. Den här har jag redan skrivit om några gånger förut, till exempel här. Jag trodde jag redan hade använt upp alla, men sen hittade jag en till då jag sorterade grejer efter flytten. Det som ändrat är att jag nu inte längre har så stor skillnad med doften. Jag nästan gillar den.







Produkter som inte blivit slut

Jag försöker då och då lite rensa ut produkter som stått superlänge och som jag inte verkar få någon användning för. Men det känns svårt då jag helst vill använda upp allt! Den här gången får ändå några produkter åka ut.

Schwarzkopf Live Color Spray Silver Splash (Bettebox maj 2018). Skulle den här varit en annan färg skulle jag säkert använt den i alla fall någon gång. Men alltså grått kändes inte så lockande. Jag har redan gråa hårstrån, och det får räcka.

Biozell Texturizing Spray (Livbox maj 2016). Inte en typ av produkt jag brukar använda, och jag tänkte att om jag inte använt den på 5 år så kanske det är okay att göra sig av med. Tror jag har fler texturizing sprays dessutom.

Schwarzkopf Osis+ Big Blast Volumizing Gel (Livbox april 2016). Lite samma som föregående produkt, har jag inte behövt den ännu så tror jag att jag kommer klara mig utan den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar